Integrirane_teme.jpg

Prenosimo iz medija: U cirkularnoj ekonomiji nitko nije gubitnik

U cirkularnoj ekonomiji nema gubitnika, svi dobivaju, no da bi ona funkcionirala, potrebno je povećati svijest građana o recikliranju otpada, poručeno je s panel diskusije 'Selekcija na kućnom pragu, RCGO u drugom planu' na konferenciji Croatia Waste Expo 2016. u organizaciji Poslovnog dnevnika.

27.4.2016.

nagrada.jpg

HAOP-u prestižno priznanje za implementaciju projektne metodologije

Hrvatskoj agenciji za okoliš i prirodu (HAOP) uručena je posebna povelja za implementaciju projektne metodologije u državnoj upravi za projekt „Razvoj i nadogradnja baze pokrova RH (Corine baze podataka) i izrada portala za razmjenu i korištenje podataka o pokrovu zemljišta RH” od strane PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska.

24.12.2015.

GIS_dan_2015_uzvanici.JPG

GIS dan 2015.

U organizaciji Hrvatske agencije za okoliš i prirodu (HAOP) 18. studenog 2015. godine održan je još jedan GIS dan. GIS dan je događaj koji se u svijetu obilježava svake godine u studenom tijekom Tjedna geografije. Na taj dan, pojedinci i institucije koji koriste tehnologije geoinformacijskih sustava, predstavljaju prednosti i koristi primjenom GIS-a u svojim vertikalama.

24.12.2015.

RPOT_letak.jpg

Završna radionica zatvaranja i predstavljanja projekta nadležnim tijelima "Nadogradnja sustava RPOT/OPVN"

U organizaciji Hrvatske agencije za okoliš i prirodu (HAOP), 23. studenog 2015. godine održana je završna radionica zatvaranja i predstavljanja projekta "Nadogradnja sustava RPOT/OPVN" nadležnim tijelima, pod nazivom „Registar postrojenja u kojima su prisutne opasne tvari/Očevidnik prijavljenih velikih nesreća (RPOT/OPVN)“, predstavljanje aplikacije, verzija 3.0 nadogradnja 2015.

24.12.2015.

pacific_meeting.jpg

Završna radionica zatvaranja i predstavljanja projekta Izgradnja GIS sustava kao potpora definiranju pritisaka i prijetnji na prirodne vrijednosti

U organizaciji Hrvatske agencije za okoliš i prirodu (HAOP), 16. prosinca 2015. godine održana je završna radionica predstavljanja rezultata projekta Izgradnja GIS sustava kao potpora definiranju pritisaka i prijetnji na prirodne vrijednosti.

24.12.2015.

  • Ministarstvo zaštite okoliša i prirode
  • Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
  • European Environment Agency
  • circ@
  • Portal EMAS