Registar onečišćavanja okoliša (ROO)

Registar onečišćavanja okoliša je skup podataka o izvorima, vrsti, količini, načinu i mjestu ispuštanja, prijenosa i odlaganja onečišćujućih tvari i otpada u okoliš.

Baza ROO

Hrvatski nacionalni portal Registra onečišćavanja okoliša (HNPROO)

Preglednik ROO    

Molimo obveznike dostave podataka da se za informacije vezane uz ispunjavanje obveze prijave podataka u ROO obrate nadležnom tijelu zaduženom za vođenje poslova ROO.

Obavijest

Poštovani korisnici baze Registra onečišćavanja okoliša,

baza ROO je zatvorena za unos i ispravak podataka, završetak unosa tekuće godine i verifikaciju. Baza će ponovno biti otvorena 01. siječnja 2015. godine za prijavu podataka za 2014. izvještajnu godinu.

Ovim putem također Vas obavještavamo da je objavljena nova verzija aplikacije ROO koja će omogućiti jednostavniju i bržu prijavu podataka u bazu ROO.
S ciljem provedbe što bolje učinkovitosti baze ROO, molimo Vas da nam Vaša zapažanja, prijedloge i primjedbe šaljete na roo@azo.hr i info@azo.hr .

Za korištenje pune funkcionalnosti baze ROO potrebno je koristiti jedan od sljedećih Internet preglednika: Internet Explorer (minimalno verzija 9, preporučeno barem 10), Mozilla Firefox (minimalno verzija 16), Chrome (minimalno verzija 26).

Vezani dokumenti